top of page

Dyrene på Elizabeths gård

Snurre Spret er vår maskotte. I august blir hun 3! Hun lever i et stort bur og vi prøver å ha våre kaniner på gresset så mange ganger som mulig. Snurre har to nabokaniner. De to kommer fra Onsakervika og lever fremdeles et bra liv! Sjoko og Duo Penotti som vi kalles dem bytter beitevakt med Snurre, de kan dessverre ikke til sammen, men det er egentlig helt vanlig i den kaninenverden. 

Da har vi kommet til våre høner og vaktler. Hønene er frittgående, så av og til må vi holde de inne slik at de vet at de skal komme inn igjen om kvelden, men som oftest går de ute rundt huset vårt. Vaktlene holdes i bur, store bur, fordi de ellers flyr av stedet, det er trekkfugler! 

Eggene fra både hønene og vaktlene selges.

I tillegg til kaninene, hønene og vaktlene har vi også masse bier! Dette året har vi 2 driftskuber og driver ved med dronningavl. Etter to tunge år håper vi å ha 6 fine gode driftsfolk neste år. Vi selger eventuell overskudd av dronninger. Og vi selger selvfølgelig honning!

Biene kan stelles eller besiktes på avstand, vi har bidress til både voksne og barn!

I vårt hjem har vi Freia, vår hund som er 3 år. Og Dientje, vår jente-katt, som er snart 11 år. De går veldig bra sammen og vi håper at dette skal fortsette når Freia får hennes første valpekull snart!

 

Dyrene: Over

Snurre Sprett

Renraset Trønder kanin

IMG_4217_edited.jpg
Dyrene: Welkom
bottom of page